Biletul Zilei
Biletul Zilei

FC Botosani vs FC Voluntari – Meciul Zilei 29.Aprilie.2016

botosani logoFC Voluntari logoMeciurile pentru mentinerea in Liga I sunt printre cele mai tensionate partide ale sezonului, in aceasta zi microbistii au placerea sa urmareasca o confruntare care ar putea salva una dintre echipe de la emotiile retrogradarii. FC Botosani va primi pe teren propriu vizita celor de la FC Voluntari,  cele doua echipe sunt vecine in clasament si promit sa ofere in aceasta seara de la ora 20:00 un duel  care va decide situatia celor doua adversare.

In acest moment gazdele de la FC Botosani se claseaza mai bine  deoarece au 24 de puncte si se afla  deasupra liniei de retrogradare. FC Voluntari are cu doua puncte mai putin si ocupa locul 6, pozitie care le permite sa mai joace un baraj cu o echipa din liga secunda pentru a se mentine in Liga I. La 3 puncte in spatele ilfovenilor se afla ACS Poli Timisoara care sub comanda noului antrenor vor incerca sa obtina cat mai multe puncte din meciurile ramase si sa nu revina in esalonul secund al fotbalului romanesc. In aceste calcule mai este implicata si Concordia Chiajna care se afla la egalitate cu FC Botosani si care pot ajunge din nou in zona periculoasa a clasamentului daca nu obtin un rezultat bun in confruntarea de duminica cu CSU Craiova.

FC Botosani are pana acum 13 goluri marcate in meciurile din Play-out, fiind una dintre cele mai productive echipe din aceasta grupa a Ligii I. De altfel de la revenirea lui Leontin Grozavu a crescut si numarul de goluri din meciurile in care sunt implicatii botosanenii, in ultimele 5 etape s-au inscris 20 de goluri in meciurile jucate de FC Botosani, cu o medie de 4 goluri/meci se poate spune ca formatia gazdelor este una dintre cele mai spectaculoase din Liga I.

De altfel si in meciurile precedente cu FC Voluntari microbistii au avut satisfactia sa vada un fotbal de calitate, desi toate cele 3 intalniri s-au terminat la egalitate nici o partida nu a fost lipsita de goluri. Probabil ca unii pariori vor miza pe inca un rezultat de egalitate intre cele doua echipe pentru o cota de 3.00, insa ar fi bine sa evitati un pariu pe victoria ilfovenilor deoarece FC Voluntari tocmai si-a schimbat antrenorul iar moralul echipei nu este unul foarte bun.

Cel mai indicat pronostic pentru pariori este o victorie a gazdelor cotata cu 2.20, avand de partea sa si publicul, FC Botosani se bucura de perioada buna in care pot obtine alte 3 puncte importante in fata unei contra-candidate la evitarea retrogradarii.