FC Botosani vs Dinamo Bucuresti – Meciul Zilei 01.Octombrie.2016

dinamo bucuresti logobotosani logoIn Liga I va avea loc in aceasta seara de la ora 20:30 un meci foarte important pentru soarta campionatului intre FC Botosani si Dinamo Bucuresti, doua formatii care se afla in urmarirea liderului si au ca obiectiv calificarea in Europa League.

Gazdele de la FC Botosani au avut pana acum un parcurs foarte bun, moldovenii au adunat deja 16 puncte si se afla la egalitate cu Dinamo Bucresti, una dintre candidatele la titlul de campioana. Botosanenii nu au produs pana acum rezultate surprinzatoare dar atunci cand evolueaza pe teren propriu pun probleme reale si celor ma puternice formatii din Liga I. De altfel antrenorul Leontin Gorzavu a construit la Botosani o echipa competitiva care se poate lupta pentru un loc in Europa League.

De partea cealalta la Dinamo exista multe sperante si promisiuni, dupa ce in sezonul trecut Mircea Rednic a dus echipa pana in finala Cupei Romaniei, noul antrenor Ioan Andone isi doreste ca formatia cainilor rosii sa se lupte din nou pentru titlul de campioana a Romaniei. In ultimii 4 ani clubul dinamovist nu a mai cucerit nici un titlu si nici nu au participat in competitiile europene, aceste performante negative au nemultumit fanii care au cerut conducerii sa rezolve cat mai curand problemele financiare.

Totusi in aceasta perioada la Dinamo au fost promovati mai multi jucatori tineri care acum au ajuns titulari de baza in echipa cainilor rosii. Cei mai importanti fotbalisti din tabara oaspetilor sunt: Dorin Rotariu, Valentin Lazar, Steliano Filip si capitanul Dan Nistor. In ultimele partide ale dinamovistilor nu a fost folosit Harlem Gnohere, un atacant foarte bun care a marcat deja 4 goluri pentru Dinamo si ar putea reveni la prima echipa in partida din aceasta seara.

Botosanenii vor conta foarte mult pe jocul pe flancuri acolo unde evolueaza Catalin Golofca si Victoras Astafei, doi jucatori foarte rapizi care pot destabiliza apararea dinamovista. Golul victoriei pentru botosaneni ar putea veni si de la Istvan Fulop, aceasta a marcat deja 7 goluri in aceasta editie de campionat si a surprins placut prin executile sale din afara careului.

Intre cele doua formatii au existat multe partide directe cu scor foarte strans, insa singura infrangere a dinamovistilor a fost inregistrata in septembre 2014. Casele de pariuri ofera cota 2.65 ambelor formatii, iar pentru un rezultat de egalitate se ofera cota 3.20.  Avand in vedere diferenta foarte mica dintre cele doua formatii noi va recomandam sa mizati pe sansa dubla 1X care este cotata cu 1.45 si reprezenta cea mai sigura alegere intr-un duel atat de echilibrat.