Biletul Zilei
Biletul Zilei

FC Botosani vs ASA Targu Mures – Meciul Zilei 31.Martie.2017

In aceasta seara de la ora 20:00 vom avea parte de un alt duel interesant intre doua formatii care se lupta pentru evitarea retrogradarii, duelul dintre FC Botosani si ASA Targu Mures poate influenta foarte mult situatia din clasament chiar daca intre cele doua formatii exista acum o diferenta mare de puncte.

Oaspetii de la ASA Targu Mures ocupa in acest moment ultima pozitie din Liga I cu doar 9 puncte, insa vicotria obtinuta etapa trecuta impotriva Concordiei Chiajna ofera  jucatorilor ardeleni speranta ca se pot salva de la retrogradare. Anul trecut ASA Targu Mures se afla in cursa pentru un loc in cupele europene, insa in acest sezon formatia pregatita de Dan Alexa se multumeste cu mentinerea in primul esalon al fotbalului romanesc.

In acest moment diferenta dintre ASA Targu Mures si formatia aflata deasupra liniei de retrogradare este de 4 puncte, deci daca oaspetii de astazi vor obtine o victorie se pot apropia de zona linistita a clasamentului.

Inaintea acestei etape FC Botosani se afla  pe pozitia a treia in grupa de retrogradare cu 17 puncte acumulate, totusi atmosfera de la echipa nu esta asa de linistita. In ultimele 3 partide botosanenii nu au obtinut nici o victorie, iar obiectivul impus de conducerea clubului pare tot mai greu de atins.

La inceputul sezonului antrenorul Leontin Grozavu si fotbalistii sai isi doreau sa obtina o calificare in cupele europene, dar rezultatele obtinute in sezonul normal nu au fost pe masura asteptarilor. FC Botosani a fost eliminata deja din Cupa Romaniei si Cupa Ligii, iar moralul echipei a scazut foarte mult.

Totusi in formatia botosaneana inca se mai gasesc cativa fotbalisti care pot sa aiba o contributie decisiva in aceasta partida, printre cele mai cunoscute nume din lotul gazdelor se afla: Mihai Roman, Gabriel Vasvari, Laurentiu Bus si fundasul Niolae Musat. In formula de astazi a gazdelor este posibil sa evolueze si Benjamin Kuku, atacantul nigerian de 21 de ani a fost adus in aceasta iarna chiar de la ASA Targu Mures si a marcat in ultima victorie a botosanenilor.

In cea mai recenta partida dintre cele doua formatii disputata pe stadionul Muncipal din Botosani microbistii au putut urmari un duel foarte spectaculos in care moldovenii s-au impus cu scorul de 4-2, desi ASA Targu Mures a condus cu 2-0.

Speram sa avem parte de o intalnire la fel de spectaculoasa in aceasta seara, iar cel mai indicat pronostic pentru pariori este o victorie a gazdelor care este cotata cu 1.40 si care v-a readuce optimismul in vestiarul celor de la FC Botosani.