Biletul Zilei
Biletul Zilei

FC Botosani vs ACS Poli Timisoara- Meciul Zilei 31.Octombrie.2016

acs poli timisoara logobotosani logoUltimul meci din aceasta etapa de Liga I aduce in atentia microbistilor o partida foarte interesanta intre FC Botosani, o echipa cu ambitii foarte mare care isi doreste sa obtina o calificare in cupele europene, si ACS Poli Timisoara, ultima clasata din campionat care si-a propus sa evite retrogradarea in esalonul secund.

Gazdele acestei partide sunt cei de la FC Botosani care au acumulat pana acum 20 de puncte si nu se afla la o distana mare de topul clasamentului, insa rezultatele din ultima perioada au scazut moralul si increderea jucatorilor moldoveni. FC Botosani a castigat doar un singur meci din ultimele 5 partide si antrenorul Leontin Grozavu v-a trebui sa-si motiveze suficient jucatorii pentru a obtine cele 3 puncte in aceasta partida.

Adversara intalnita de botosaneni in aceasta seara este ACS Poli Timisoara, o formatie care a inceput acest sezon cu o penalizare de 14 puncte si sanse foarte putine de a ramane in prima liga. Pe langa probleme finanicare clubul banatean a avut si probleme de lot, iar antrenorul Ionut Popa a fost nevoit sa aduca mai multi tineri de la echipa secunda.

Se parea ca aceste decizii fortate au ajutat clubul timisorean care in ultimele 4 partide a obtinut 4 victorii fara sa primeasca nici un gol si au reusit sa ajunga la doar 2 puncte fata de urmatarea clasata, ASA Targu-Mures. Daca avem in vedere toate problemele cu care s-a confruntat ACS Poli Timisoara, salvarea de la retrogradare ar reprezenta o performanta neasteptata pentru jucatorii pregatiti de Ionut Popa.

In lotul oaspetilor exista un nucleu de jucatori care evolueaza de mult timp la Timisoara, printre acesti fotbalisti ii vom reaminti pe Cristian Scutaru, Alexandru Popovici, Catalin Doman, Razvan Trandu sau Adrian Poparadu. Acesti jucatori au fost crescuti la acest club si   formeaza un grup foarte unit.

In tabara botosanenilor au avut loc foarte multe schimbari in aceasta vara in care au fost adusi Andrei Herghelegiu, Victor Astafei, Mihai Roman, Catalin Golofca sau Robert Elek, care a venit liber de contract de la ACS Poli Timisoara.

Ultimele 3 intalniri  intre cele doua formatii s-au terminat cu victorii clare ale botosanenilor care au castigat cea mai recenta partida directa cu scorul de 5-0 in deplasare la Timisoara. Totusi in aceasta seara diferenta va fi mai mica deoarece fotbalistii de la ACS Poli traverseaza o perioada mai buna.

Agentiile de pariuri ofera doar cota 1.35 pentru succesul gazdelor, din acest motiv va propunem sa mizati pe varianta de sub 2.5 goluri care este cotata cu 2.00 si poate fi profitabila si in cazul in care FC Botosani nu castiga aceasta partida.

Leave a comment