Biletul Zilei
Biletul Zilei

Estonia vs Norvegia – Pariul Zilei 24.Martie.2016

norvegia logoEstonia logoDintre toate amicalele de astazi cel dintre Estonia si Norvegia ofera sansa cea mai buna pentru pariori sa obtina o cota cu care isi pot dubla banii. Aceste doua adversare sunt clar diferentiate deoarece au reusit rezultate diferite si au tinte diferite in acest duel, Norvegia este favorita caselor de pariuri si echipa care a fost foarte aproape sa se califice la turneul final dupa ce au terminat in Grupa H pe pozitia a treia dupa Italia si Croatia, dar inaintea Bulgariei. Norvegia a intalnit in meciul pentru baraj pe Ungaria care s-a impus in ambele manse si astfel au eliminat pe norvegieni din drumul catre Euro.

Estonia nu a fost nici macar pe aproape de performanta norvegienilor, estonienii au reusit sa obtina doar 3 victorii intr-o grupa din care mai faceau parte Anglia, Elvetia, Slovenia, Lituania si San Marino. Desigur ca doua dintre aceste victorii au venit in urma meciurilor cu San Marino, iar a treia a fost obtinuta cu 1-0 pe teren propriu impotrvia vecinilor lituanieni.

In timp ce Norvegia a suferit trei infrangeri in cele mai recente meciuri: cu Italia in grupe si cu Ungaria la baraj, cei din Estonia au obtinut rezultate bune dar in fata unor echipe care nu se compara cu selectionata Norvegiei, adversarele estonienilor au fost: Georgia, St. Kitts si Nevis, iar in ultimul meci de pregatire au obtinut un egal norocos in fata Suediei.

Nationala Norvegiei are si un lot superior celor din Estonia, selectionerul Per-Mathias Hogmo nu are la dispozitie prea multe vedete dar a creat o echipa omogena, tinara care il are in prim-plan pe capitanul Per Ciljan Skjelbred de la Hertha Berlin si pe Havard Nordtveit, un alt fotbalist care evolueaza in campionatul Germaniei, la Borussia Monchengladbach.  Dupa acest test cu Estonia, norvegienii vor mai disputa un alt meci amical in compania Finlandei, o formatie care practica acelasi stil de fotbal ca si Estonia.

Cele doua adversare de astazi nu s-au intalnit decat in partide amicale, in prima partida directa Norvegia s-a impus in deplasare cu 2-1, iar in a doua intalnire care este si cea mai recenta Estonienii au castigat cu 1-0 din postura de oaspeti. Asadar putem afirma ca in duelurile dintre cele doua reprezentative are mai putine sanse sa se impuna formatia gazda, in cazul de fata casele de pariuri acordan cota 4.00 pentru succesul Estoniei.

Pronosticul propus pentru dumneavoastra este o victorie a norvegienilor, pariu pentru care veti primi cota 2.00, insa trebuie sa va grabiti sa mizati deoarece aceasta cota va scadea dramatic cu cat ne apropiem de inceperea partidei.