Biletul Zilei
Biletul Zilei

Egipt vs Guinea – Pariul Zilei 30.August.2016

Guineea Ecuatoriala logoegipt logoIn aceasta zi nu se vor disputa foarte multe meciuri din campionatele interne dar pariorii isi pot alege pronosticurile din partidele amicale care se vor disputa intre echipele nationale. Confruntarea dintre Egipt si Guinea le poate oferi pariorilor un pronstic foarte avantajos, iar in acest articol vom expune mai multe detalii despre cele doua formatii care sa va ajute in alegerea pronosticului.

Partida va incepe de la ora 13:00 pe  Borg El Arab Stadium din Cairo, acolo unde trebuie sa ne asteptam la o mare sustinere din tribune pentru reprezentativa Egiptului.  Dupa acest meci de pregatire Egiptul va infrunta o echipa mult mai puternica, selectionata Africii de Sud fiind urmatoarea adversara a trupei antrenate de Hector Cupe. Tehnicianul argentinian se afla la carma nationalei egiptene din martie 2015, acesta ii cunoaste foarte bine pe jucatori cu care a obtinut  doua victorii importante impotrva Zambiei si Nigeriei.  Nationala Egiptului se poate lauda cu 7 titluri de Campioana a Africii, ultimul trofeu a fost cucerit in 2010 dar echipa actuala spera sa mai adauge inca un succes important in istoria nationalei.

In componenta actuala a selectionatei Egiptului se gasesc cativa fotbalisti foarte valorosi care evolueaza in cele mai tari campionate din Europa, probabil ca cel mai cunoscut dintre jucatorii gazdelor este Mohamed Salah care evolueaza la AS Roma, insa pe langa acesta ii putem urmari pe Ramadan Sobhi de la Stoke City, Ahmed Hassan de la SC Braga sau Mohamed Elneny care evolueaza la Arsenal Londra. Totusi clubul cu cei mai multi fotbalisti convocati este Zamalek SC, acesta este cel mai puternic club din Egipt si ofera selectionerului Hector Cupe un grup de jucatori unit care evolueaza impreuna si la echipa de club.

Aceasta combinatie de experienta, talent si omogeninitate ar putea reprezenta cheia succesului pentru Egipt care are de infruntat astazi un adversar mult mai modest.  Cel mai important fotbalist din nationala Guineei este Ibrahima Traore, jucatorul celor de la Borussia Monchenngladbach este sinigurul membru al echipei care evolueaza intr-un campionat de top si are suficienta experinta pentru a schimba soarta unui meci. Din pacate pentru  antrenorul oaspetilor, Luis Fernandez, contribuita lui Traore nu este suficienta pentru acesta partida, in ultimele 5 meciuri directe Guineea nu a castigat nici o partida dar au incasat 15 goluri de la Egipt.

Toate detaliile prezentate in acest articol ne indica o favorita clara, Egipt, care ar trebui sa castige fara prea multe probleme, deci cel mai indicat pronostic pentru pariori este o victorie a gazdelor care este cotata cu 1.45, o cota destul de generoasa daca tinem cont de toate avantajele egiptenilor.