Biletul Zilei
Biletul Zilei

CSMS Iasi vs ASA Targu-Mures – Pariul Zilei 24.Aprilie.2017

In prima zi a saptamanii nu se desfasoara multe meciuri in cele mai importante campionate ale Europei, insa pariorii pot obtine o cota foarte buna dintr-o confruntare din Liga I in care CSMS Iasi va primi vizita ultimei clasate, ASA Targu-Mures. Acest duel este dezechilibrat deoarece gazdele de la CSMS Iasi beneficiaza de o serie de avantaje pe care le vom prezenta in continuarea acestui articol.

In primul rand pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca formatia din Iasi este singura echipa din Grupa de retrogradare care nu a suferit nici o infrangere in Play-off. Aceasta prestatie buna i-au ajutat pe moldoveni sa obtina 29 de puncte pana in prezent si sa ajunga pe prima pozitie in grupa de retrogradare.  In ultimele 5 etape CSMS Iasi a obtinut 3 victorii si a incasat un singur gol, in timp ce ASA Targu-Mures a obtinut  o singura victorie si a resuit sa marcheze doar in 2 meciuri.

De altfel CSMS Iasi a terminat si sezonul precedent pe prima pozitie in grupa de retrogradare, aceasta clasare le-a adus moldovenilor si participarea in Europa League, o performanta remarcabila pentru clubul iesean. In aceasta stagiune sunt putine sanse ca iesenii sa mai obtina calificarea in cupele europene, dar daca vor continua sa joace la acelasi nivel jucatorii antrenati de Eugen Neagoe pot termina pe prima pozitie in grupa de retrogradare.

Situatia la Targu-Mures nu este atat de optimista, cu o singura victorie de la inceperea Play-off-ului ardelenii ocupa ultima pozitie din clasament cu 11 puncte. Diferenta dintre ASA Targu-Mures si echipele aflate deasupra liniei de retrogradare a ajuns la 10 puncte, iar daca tinem cont de faptul ca mai sunt doar 7 meciuri pana la finalul campionatului atunci putem sa afirmam ca sansele de a evita retrogradarea sunt minime pentru oaspetii de astazi.

Ultima victorie a echipei din Targu-Mures in deplasare a fost inregsitrata in luna noiembrie atunci cand au reusit sa se impuna cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Concordia Chiajna, insa pariorii trebui sa isi aminteasca ca golul victoriei a fost marcat in prelungirile partidei.

De asemenea trebuie sa evidentiem si faptul ca in cele doua confruntari directe cu CSMS Iasi din sezonul normal formatia din Targu-Mures nu a reusit nici un gol si este improbabil  sa creeze o surpriza in aceasta deplasare.

Asadar va propunem sa mizati pe victorie gazdelor de la CSMS Iasi care va poate aduce cota 1.50, o cota destul de generoasa daca analizam toate diferentele dintre cele doua adversare.