CSMS Iasi vs ACS Poli Timisoara Pariul Zilei 30.Septembrie.2016

acs poli timisoara logoCSMS Iasi logoCampionatul romanesc va oferi astazi de la ora 18:00 o partida atragatoare pentru pariori, acest meci se va disputa pe stadionul Emil Alexandrescu, acolo unde gazdele de la CSMS Iasi vor incerca sa obtina o noua victorie impotriva ultimei clasate, ACS Poli Timisoara.

Aceasta partida reprezinta un eveniment special pentru antrenorul oaspetilor, Ionut Popa,  tehnicianul de 63 de ani a antrenat de mai multe ori cel mai important club de fotbal din Iasi, cea mai lunga colaborare fiind intre 2004 si 2008.  Putem spune ca Ionut Popa cunoaste mai bine clubul iesean decat actuala echipa deoarece acesta a fost numit antrenor principal la ACS Poli Timisoara in luna mai si daca nu va obtine mai multe victorii conducerea clubului va fi nevoita sa il inlocuiasca.

In momentul de fata jucatorii pregatiti de Ionut Popa au obtinut o singura victorie si doua rezultate de egalitate si se afla pe ultimul loc din clasament, fiind si echipa cu cele mai multe goluri primite. Mai trebuie sa mentionam faptul ca ACS Poli Timisoara este in singura echipa din Liga I cu punctaj negativ, situatie in care salvarea de la retrogradare pare o misiune imposibila.

Formatia ieseana a suferit doar o singura infrangere pe teren propriu si este favorita clara in aceasta intalnire, trupa pregatita de italianul Nicolo Napoli a reusit in acest sezon chiar sa evolueze in cupele europene, o performanta istorica pentru clubul din capitala Moldovei.

CSMS Iasi are in lot trei atacanti foarte periculosi care pot marca in poarta banatenilor: Andrei Cristea, Lukacs Bole si Gianmarco Piccioni au reusit sa inscrie majoritatea golurilor marcate de CSMS Iasi in acest sezon. Pentru a-si asigura victoria este foarte important ca iesenii sa marcheze primul gol, iar apoi sa astepte ca formatia banateana sa se descopere in defensiva.

Pana in prezent CSMS Iasi a obtinut o singura victorie in meciurile directe cu ACS Poli Timisoara, insa acest succes a fost foarte important deoarece a venit chiar in ultima etapa din stagiunea precedenta si a oferit moldovenilor sansa sa evolueze in Europa League. ACS Poli Timisoara nu are inca nici o victorie impotriva celor de la CSMS Iasi, iar sansele sa produca o surpriza astazi sunt foarte mici.

Agentiile de pariuri ofera cota 7.50 unei victorii surprinzatoare a banatenilor, insa cel mai indicat pronostic este un succes al gazdelor care este cotat cu 1.50. Aceasta cota este una foarte generoasa daca ne amintim de perioada nefasta prin care trece clubul timisorean, un esec in aceasta partida ar putea reprezenta si ultimul meci pentru Ionut Popa ca antrenor al formatiei banatene.