Corinthians vs Sport Recife – Pariul Zilei 08.Septembrie.2016

Sport Recife logocorinthians-logoPronosticul pe care il propunem astazi  este dintr-un campionat mai putin pariat de romani, in prima liga din Brazilia se vor intalni in aceasta etapa Corinthians si Sport Recife intr-un duel in care invingatoarea poate fi anticipata cu usurinta de pariori.

Partida va incepe dupa miezul noptii la ora 01: 30 si se va disputa pe Arena Corinthians, un stadion pe care nici o formatie nu a reusit pana acum sa o invinga pe Corinthians. Gazdele de astazi au obtinut in meciurile de pe  teren propriu 7 victorii si 4 rezultate de egalitate, iar in acest moment se afla pe pozitia a patra din clasament cu 37 de puncte, la o diferenta de 6 puncte in spatele liderului Palmeiras. Corinthians este unul dintre cele mai populare cluburi din Brazilia si are in palmares 6 titluri de campioana, 3 Cupe ale Braziliei, o Cupa Libertadores, un trofeu de Copa Sudamericana si 2 titluri de campioana mondiala a cluburilor.

De asemena Corinthians ofera an de an noi fotbalisti tineri si talentati care sunt transferati pe sume importante in Europa, in acest an Corinthians a vandut fotbalisti in valoare de 19 milioane de euro, cele mai valoroase transferuri fiind fundasul central Felipe care a fost cumparat de FC Porto si atancatul Alexandre Pato care evolueaza acum la Villarreal. Chiar daca s-a despartit de acesti fotbalisti antrenorul gazdelor,    Cristovao Borges, tot are in lot cativa jucatori care ar putea influenta decisiv soarta acestui meci, printre cei mai importanti membrii din formla celor de la Corinthians ii amintim pe Giovanni Augusto si portarul Cassio.

Si in trupa oaspetilor exista cativa fotbalisti care merita atentia noastra, chilianul Mark Gonzalez si Diego Souza pot destabiliza apararea adversarilor prin driblingurile lor extraordinare.  Este cunoscuta de toata lumea tehnica si finetea brazilienilor, iar Corinthians si Sport Recife sunt doua dintre cele mai ofensive echipe din prima liga.

In ultima confruntare dintre cele doua adversare Sport Recife a suferit o infrangere cu scorul de 2-0 chiar pe teren propriu, iar ultima victorie a celor de la Sport Recife pe terenul lui Corinthians a fost inregsitrata in septembrie 2007.

Asa cum am precizat la inceputul acestui articol pentru Sport Recife va fi una dintre cele mai dificile deplasari din acest sezon, Cornthians este o formatie foarte puternica pe teren propriu unde se bucura de sprijinul fanilor. Asadar pentru pariori exista o singura alegere viabila: victoria celor de la Corinthians care este cotata cu 1.55 si va poate aduce atat satisfactie financiara cat si un spectacol fotbalistic pentru microbistii care vor urmari meciul live.