Concordia Chiajna vs Pandurii Targu-Jiu – Pariul Zilei 03.Octombrie.2016

pandurii logoconcordia chiajna logoUltima partida din aceasta etapa de Liga I va aduce in atentia pariorilor confruntarea dintre Concordia Chiajna si Pandurii Targu-Jiu, un meci care poate fi speculat de pariorii ce isi doresc sa-si mareasca castigurile.

Aceasta intalnire va fi una foarte importanta pentru Pandurii Targu-Jiu care au suferit 3 infrangeri in ultimele 5 meciuri si isi vor diminua semnificativ sansele de a ajunge in cupele europene daca mai sufera inca un esec in aceasta deplasare. In acest moment oltenii din Targu-Jiu se afla pe pozitia a saptea cu 15 puncte, insa diferenta care ii despart de pozitia a sasea este de doar un punct.

Va amintim ca Pandurii Targu-Jiu a evoluat in acest sezon in Europa League si are la dispozite cativa dintre cei mai buni fotbalsti din Liga I. Acesti fotbalisti au ajutat mai mult pana acum la partea defensiva, iar formatia din Targu-Jiu a primit doar 9 goluri in meciurile din campionat, fiind una dintre cele mai eficiente echipe din Liga I pe plan defensiv.

In echipa antrenata acum de Petre Grigoras se afla mai multi fotbalisti care au confirmat deja in Liga I, in formula de astazi a oltenilor ii putem vedea pe George Tucudean care a fost imprumutat de la Charlton, Ovidiu Herea, Liviu Antal, Lucian Sanmartean sau Bogdan Ungurusan, capitanul echipei. Cu acesti jucatori in lot Pandurii ar fi trebuit sa se lupte pentru titlul de campioana si nu ar trebui sa aiba emotii cu o adversara ca cea de astazi.

Concordia Chiajna va lupta si in acest sezon pentru mentinerea in prima liga de fotbal, in acest moment jucatorii pregatiti de Emil Sandoi se afla pe locul 12 cu 11 puncte acumulate, dar sunt formatia cu cele mai putine goluri reusite in meciurile de campionat.  Asadar vom avea o confruntare intre cel mai ineficient atac din Liga I si una dintre cele mai organizate defensive din campionatul romanesc, un duel de la care nu trebuie sa asteptam foarte multe goluri.

Nici in confruntarile anterioare dintre cele doua echipe nu am avut parte de multe reusite, iar in acest moment cand ambele adversare trec printr-o perioada nefasta e momentul cel mai favorabil pentru pariori sa mizeze pe faptul ca se vor inscrie putine goluri.

Favorita la victorie este Pandurii Targu-Jiu care detine jucatori mai buni si este cotata cu 2.20 de majoritatea agentiilor de pariuri, totusi noi va recomandam sa mizati pe varianta de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.60 si poate fi castigatoare si in cazul unui rezultat de egalitate sau o victorie a Concordiei.