Biletul Zilei
Biletul Zilei

Columbia vs Chile – Meciul Zilei 10.Noiembrie.2016

chile logocolumbia-logoFotbalul din America de Sud are un farmec special fata de cel european, aici se pune mai multa pasiune si exista fotbalistilti cu multa creativitate si o tehnica superioara. In aceasta zi la rubrica Meciul Zilei vom prefata partida dintre Columbia si Chile, doua formatii care ne vor oferi un spectacol fotbalistic de calitate dar si un meci foarte tensionat care va conta foarte mult pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Columbia esta gazda acestei partide care va incepe de la ora 22:30 pe Estadio Metropolitano Roberto Melendez, insa pentru columbieni nu va fi deloc un meci usor deoare Chile are una dintre cele mai puternice echipe din America de Sud. De asemenea Chile este castigatoarea ultimelor doua editii de Copa America si pariorii nu ar trebui sa tina cont doar de situatia actuala din clasament.

Reprezentativa chiliana ocupa in acest moment pozitia a cincea cu 16 puncte acumulate si vor avea nevoie de mai multe victorii pentru a fi siguri de partciparea la turneul final. Columbia a acumulat cu un punct mai mult si ocupa pozitia a patra, insa selectionerul gazdelor, Jose Nestor Pekerman, trebuie sa-si motiveze bine jucatorii deoarece diferenta dintre cele doua formatii este mica.

Va amintim ca primele 4 clasate din America de Sud se vor califica direct la Campionatul Mondial organizat de Rusia, iar a cincea formatie va sustine un meci de baraj pentru a participa la turneul final. Favorite la calificare sunt Brazilia si Argentina care beneficiaza de cei mai talentati fotbalisti sud-americani, insa in ultimii ani Chile a demonstrat ca poate reprezenta o adversara pe masura.

In lotul chilienilor se afla mai multi jucatori care evolueaza in cele mai importante campionate ale lumi, printre acestia se remarca Arturo Vidal de la Bayern Munchen, Alexis Sanchez       de la Arsenal Londra si Gary Medel care evolueaza la Inter Milano. In tabara columbienilor cei mai importanti jucatori sunt: James Rodriguez de la Real Madrid, Falcao de la AS Monaco, Carlos Bacca de la AC Milan si Juan Cuadrado de la Juventus Torino.  Toti acesti fotbalisti au multa experienta in fotbalul european si sunt apreciati pentru tehnica si fazele care le creeaza pentru colegii de echipa.

Casele de pariuri acorda sansa a doua la victorie oaspetilor, chiar daca nu exista diferente foarte mari intre cele doua adversare, asadar pariorii care vor miza pe un succes al chilienilor vor obtine cota 4.00, in timp ce pentru o victorie a columbienilor casele de pariuri acorda cota 1.90, acesta fiind si cel mai recomandat pronostic deoarece Columbia a suferit o singura infrangere pe teren propriu.