Biletul Zilei
Biletul Zilei

Chindia Targoviste vs CSM Ramnicu Valcea – Pariul Zilei 03.Septembrie.2016

CSM Ramnicu Valcea logo Chindia Targoviste logoIn aceasta zi nu sunt foarte multe partide amicale intre echipele nationale, deci ne vom concentra mai mult pe meciurile din ligiile inferioare, iar duelul dintre Chindia Targoviste si CSM Ramnicu Valcea poate oferi pariorilor o sansa excelenta de a obtine un pronostic avantajos.

Cele doua formatii au avut pana acum un inceput bun de sezon si nu au suferit nici o infrangere, ambele grupari exprimandu-si dorinta de a promova in primul esalon al fotbalului. Totusi dupa primele 4 etape doar Chindia Targoviste a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, obtinand maximul de puncte si ocupand prima pozitie din clasament. CSM Ramnicu Valcea a acumulat pana acum doar 6 puncte, iar prima victorie a fost inregistrata etapa trecuta cand au intalnit pe ACS Berceni.

O alta asemanare intre cele doua formatii este defensiva foarte organizata,  ambele grupari au primit pana acum doar 3 goluri si nu trebuie sa ne asteptam la un joc foarte deschis in care sa se inscrie multe goluri.

Chindia Targoviste are o trupa foarte omogena care evolueaza de mult timp impreuna, iar antrenorul Nicolae Croitoru va conta foarte mult pe contributia atacantului Cristian Cherchez care a marcat 3 goluri in acest sezon.

De partea cealalta la CSM Ramnicu Valcea exista mai multi jucatori care pot aduce victoria oaspetilor, insa acesti fotbalisti nu au avut destul timp pentru a-si creea relatiile de joc. Cele mai cunoscute nume din lotul pregatit de Ionel Gane sunt: Florin Costea, Daniel Stana, Calin Cristea sau Dragos Firtulescu. Acesti fotbalisti au acumulat multa experienta in prima liga din Romania si ar putea decide acest meci daca ar evolua la potentialul maxim.

Chindia Targoviste a fost foarte aproape si anul trecut de o promovare in Liga I, insa in acest sezon gruparea pregatita de Nicolae Croitoru pare mult mai puternica, iar jucatorii au un moral foarte bun pentru partdia de astazi.

Desi ambele formatii evolueaza de multi ani in esalonul secund al fotbalului romanesc pana acum s-au intalnit doar de 4 ori, iar rezultatele au fost tot timpul foarte echilibrate.

In duelul de astazi casele de pariuri acorda sansa a doua la victorie celor de la CSM Ramnicu Valcea care sunt cotati cu 5.00, in timp ce pentru un rezultat de egalitate parorii vor primi cota 3.40. Totusi daca tinem cont de perioada formidabila prin care trece Chindia Targovise atunci cel mai indicat pronostic ar fi o victorie a gazdelor care este cotata cu 1.60 si ar putea majora diferenta dintre liderul Ligii a doua si restul contra-candidatelor la promovare.