Biletul Zilei
Biletul Zilei

China vs Coreea de Sud – Pariul Zilei 23.Martie.2017

Astazi la rubrica Pariul Zilei va vom prezenta un meci din zona Asiei in care se vor intalni selectionata Chinei si a Coreei de Sud, iar acest meci poate reprezenta o sansa foarte buna pentru pariori de a obtine o cota sigura si avantajoasa.

Cele doua selectionate se vor intalni in preliminariile pentru Cupa Mondiala, iar din Grupa A mai fac parte Iran, Syria, Uzbekistan si Qatar, insa ultima clasata din grupa este China care nu a obtinut pana in prezent nici o victorie.

Din cele 5 meciuri jucate pana in prezent chinezii au obtinut 2 rezultate de egalitate si au suferit 3 infrangeri, in timp ce Coreea de Sud ocupa pozitia secunda in grupa cu 10 puncte. In acest moment coreeni au mai multe sanse de calificare deoarece diferenta fata de Iran este de doar un punct, insa in meciul de astazi coreeni vor intalni o adversara foarte motivata.

Fotbaul din China a crescut enorm in ultimii ani, multi jucatori cu experienta din campionatele puternice au fost transferati la cluburile chineze, iar printre cei mai cunoscuti jucatori care evolueaza in China se numara si Hulk, Oscar, Ricardo Carvalho sau Jackson Martinez. Aceasta infuzie de jucatori talentati a condus la ridiciarea nivelului fotbalistilor chinezi, iar din nationala actuala pregatita de Marcello Lippi se remarca Lei Wu, Linpeng Zhang si Xizhe Zhang.
Probabil ca aceste nume nu sunt foarte cunoscute pentru publicul roman, insa trebuie sa ne amintim faptul ca nationala Chinei a castigat de doua ori titlul de campioana a Asiei de Est.

In tabara cealalta se afla mai multi jucatori care evolueaza in campionatele europene, printre cei mai renumiti jucatori ai sud-coreenilor se afla Hyun-Jun Suk de la FC Porto, Heung-Min Son de la Tottenham si Joo-Ho Park care evolueaza pentru Borussia Dortmund.

Coreea de Sud si-a demonstrat superioritatea si in partida din tur in care s-au impus pe teren propriu cu scorul de 3-2, insa in partida de astazi ne asteptam la o prestatie mai buna din partea Chinei deoarece evolueaza pe teren propriu.

In meciurile disputate acasa in aceste preliminarii chinezii au primit un singur gol de la nationala Siriei, deci pentru coreeni va fi destul de dificil sa inscrie impotriva unei echipe care este pregatita de un tehnician italian cu foarte multa experienta.

Probabil ca multi pariori vor alege sa mizeze pe un succes al oaspetilor care este cotat cu 2.05, insa noi va propunem sa pariati pe varianta de sub 2.5 goluri cotata cu 1.50 deoarece acest pronostic poate fi castigator si in cazul in care echipa Chinei obtine un rezultat pozitiv.