Biletul Zilei
Biletul Zilei

Cehia vs Lituania – Pariul Zilei 22.Martie.2017

Astazi nu se vor dispta meciuri in marile campionate ale Europei, dar vor avea loc mai multe partide amicale intre echipele nationale, iar una dintre cele atractive confruntari pentru pariori este cea dintre Republica Ceha si Lituania. Acest meci este unul foarte dezechilibrat iar noi va vom prezenta in continuarea acestui articol principalele avantaje pe care le au cehii in acest amical.

In primul rand pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca selectionata ceha este gazda acestei partide, acest lucru poate fi un amanunt important deoarece Cehia este neinvinsa in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, in timp ce Lituania nu a mai obtinut o vicotrie in deplasare din 2014 atunci cand s-ai impus la San Marino.

Mai mult decat atat in ultima partida oficiala disputata in deplasare Lituania a aratat ca o echipa dezorganizata si demotivata, fiind invinsa de Slovacia cu scorul de 4-0. In acest moment selectionata din Lituania se afla pe pozitia a patra in grupa de calificare la mondialul din Rusia, insa este aproape imposibil sa se claseze deasupra unor adversare puternice precum Anglia, Slovenia sau Scotia.

De partea cealalta Cehia este mai increzatoare ca se poate califica la turneul final, desi a suferit o infrangere previzibila cu Germania cehii au de infruntat adversara usoare in campania de preliminarii. Selectionata Cehiei a participat ultima data la editia campionatului mondial din 2006, iar cea mai buna performanta din istoria acestei nationale este finala Campionatului European din 1996.  Ca o comparatie intre cele doua selectionate va amintim faptul ca Lituania nu s-a calificat niciodata la un tunreu final si nu a obtinut alte performante importante.

In componenta selectionatei Cehiei se afla cativa fotbalisti foarte valorosi care evolueaza in marile campionate ale Europei, printre acestia ii vom aminti pe Patrik Schick de la Sampdoria, Jakub Jankto de la Udinese sau Theodor Gebre Selassie care evolueaza pentru Werder Bremen. In istoria acestei selectionate au evoluat cativa fotbalisti foarte cunoscuti precum Jaroslav Plasil, Marek Jankulovski, Jan Koller, Milan Baros, Tomas Rosicky sau Pavel Nedved.

Cele doua formatii s-au intalnit si in campaniile de calificare pentru Euro 2000 si Euro 2012, iar din cele patru partide Lituania a reusit sa se impuna o singura data, in timp ce Republica Ceha a castigat 3 meciuri.

Asadar este putin probabil sa asistam astazi la o surpriza, casele de pariuri o vad pe Lituania ca o victima sigura si ofera cota 1.25 pentru un succes al cehilor, insa noi va recomandam sa alegeti varianta de 1 pauza/final care este este cotata cu 1.75 si va poate aduce un profit mai mare.