Cagliari vs Sampdoria – Meciul Zilei 26.Septembrie.2016

Sampdoria logoCagliari logoIn aceasta seara campionatul italian ne ofera inca o partida foarte interesanta intre Cagliari si Sampdoria, doua formatii care se afla in cautarea unei victorii care sa le indeparteze de zona periculoasa a clasamentului.

Inaintea acestei etape gazdele de la Cagliari se aflau pe locul 17 cu doar 4 puncte acumulate, singura victorie a fost la ultimul meci de pe teren propriu cand au invins cu scorul de 3-0 pe Atalanata, iar rezultatul de egalitate a fost obtinut tot pe teren prorpiu in compania celor de la AS Roma. Totusi moralul jucatorilor de la Cagliari nu este atat de ridicat deoarece in cea mai recenta confruntare au fost invinsi categoric cu scorul de 4-0 pe terenul campioanei Italiei, Juventus Torino.

Adversara de astazi a celor de la Cagliari este Sampdoria, o formatie care a inceput bine acest campionat cu doua victorii, insa apoi gruparea genoveza a suferit 3 infrangeri consecutive. Trebuie sa tinem cont de faptul ca doua dintre echipele care au invins-o pe Sampdoria sunt AC Milan si AS Roma, adversare foarte puternice care erau favorite la victorie. Inaintea acestei etape Sampdoria se clasa pe locul 12 cu 6 puncte acumulate si cu doar 5 goluri marcate, insa oaspetii de astazi vor intalni o echipa in care defensiva reprezinta punctul slab. Cagliari a incasat pana acum 11 goluri si are una dintre cele mai ineficiente aparari din Serie A, un campionat in care se pune accentul pe jocul defensiv si tacticizat.

Cel mai periculos jucator din trupa gazdelor este atacantul Marco Boriello , acesta a marcat deja 4 goluri pentru echipa pregatita de Massimo Rastelli si  poate fi omul decisiv in meciul cu Sampdoria.  In acest timp formatia genoveza va conta pe experienta lui Matias Silvestre sau Fabio Quagliarella deoarece majoritatea jucatorilor au fost achizitionati sau imprumutati in aceasta vara si nu au avut suficient timp sa formeze un grup omogen.

In ultima partida a Sampdoriei pe terenul lui Cagliari microbistii au avut parte de un meci frumos cu 4 goluri, atunci genovezii au condus cu 2-0 la pauza insa Cagliari a revenit si a egalat pana la finalul celor 90 de minunte.

Agentiile de pariuri se asteapta si in aceasta seara la o partida echilibrata, chiar daca gazdele sunt favorite la victorie cu o cota de 2.20. Nu este exclus nici un succes la Sampdoriei care este cotat cu 3.50, insa cea mai indicata alegere este un rezultat de egalitate pentru care veti primi cota 3.40 si care poate multumi ambele tabere intr-un duel atat de strans.