Biletul Zilei
Biletul Zilei

Brazilia vs Haiti – Meciul Zilei 08.Iunie.2016

haiti logo brazilia logoIubitorii fotbalului vor avea ocazia sa urmareasca in aceasta seara pe nationala Braziliei, una dintre cele mai frumoase si tehnice echipe din lume, care va intalni pe Haiti in al doilea meci din Copa America. Partida va incepe de la ora 2:30 deoarece turneul final se disputa in Statele Unite ale Americii, iar Brazilia este una dintre favoritele la castigarea trofeului.

Brazilienii nu au avut o prestatie foarte buna in prima partida din grupa in care au terminat la egalitate 0-0 cu Ecuador, iar in acest moment liderul grupei este Peru care a invins pe Haiti cu scorul de 1-0. Fanii brazilieni au fost putin dezamagiti de favoritii lor deoarece asteptau un joc mai ofensiv care sa aduca multe goluri, sa speram ca fotbalistii pregatiti de selectionerul Carlos Dunga vor oferi un spectacol frumos in aceasta seara si ca vor obtine o victorie ce ii va ajuta sa se califice in urmatoarea faza a competitie.

De altfel pentru brazilieni ar fi o mare tragedie daca echipa nationala ar fi eliminata inca din faza grupelor deoarece  selectionata “selecao” este una dintre cele mai titrate echipe din lume. In palmaresul brazilienilor se afla 5 Campionate Mondiale, 4 Cupe ale Confederatilor si 7 trofee de Copa America. Cel mai recent succes a fost inregistrat la Cupa Confederatilor din 2013 in care Brazilia a fost si tara organizatoare, insa suporterii nu vor trece usor de infrangerea din semifinalele Campionatului Mondial din 2014 in care Brazilia a fost invinsa de Germania cu scorul de 7-1 chiar in fata propriilor fani.

Acel turneu final va ramane in istoria Braziliei din pricina aceste infrangeri usturatoare, dar selectionerul Dunga spera ca formatia actuala sa readuca bucuria fanilor nationalei. Cei mai tehnici jucatori din nationala Braziliei sunt: Willian, Coutinho, Lucas si Hulk, insa exista mai multi fotbalisti brazilieni care evolueaza in campionate importante si nu sunt convocati la acest turneu. In tabara cealata nu exista foarte multe vedete, cel mai valoros membru al formatiei fiind fundasul Romain Genevois care evolueaza la Nice si este estimat la 2 milioane de euro.

Cele doua adversare s-au intalnit o singura data in istorie deoarece apartin unor zone geografice diferite, amicalul disputat in 2004 a fost castigat fara probleme de brazilieni cu 6-0. Si pentru acest meci Haiti este vazuta ca o victima sigura iar un pariu pe victoria Braziliei nu aduce foarte mult profit, avand in vedere valoarea brazilienilor noi va propunem sa mizati pe faptul ca se vor marca peste 2.5 goluri, pronostic pentru care veti primi cota 1.60 si care va poate asigura un spectacol fotbalistic placut cu cei mai talentati jucatori dn lume.