Biletul Zilei
Biletul Zilei

Brann vs Valerenga – Pariul Zilei 09.Iulie.2016

Valerenga logobrann logoCampionatele scandinave ne ofera inca o partida care poate aduce castiguri pariorilor, in aceasta perioada de vara in care nu se disputa meciuri in cele mai importante campionate  putem sa ne indreptam atentia spre ligile din nordul Europei care se afla la jumatatea sezonului. Meciul pe care il vom prefata in acest articol se va disputa intre Brann si Valerenga, doua echipe cu o traditie indelungata in campionatul norvegian.

Gazdele partidei sunt cei de la Brann care au revenit in prima liga din Norvegia si se bucura de o perioada foarte buna, din cele 14 meciuri disputate pana acum acestia au obtinut 7 victorii si se claseaza pe pozitia a saptea din clasament. Aceasta performanta este foarte importanta pentru managerul Lars Arne Nilsen care isi poate conduce echipa spre o performanta neasteptata in acest sezon.

Adversara de astazi acelor de la Brann este marea dezamagire a acestui sezon, Valerenga este una dintre cele mai cunoscute echipe norvegiene, dar acum se afla in pericol de a retrograda in esalonul secund. Cele 3 victori obtinute pana acum a nemultumit conducerea clubului care este posibil sa il inlocuiasca pe antrenorul Kjetil-Andre Rekdal care se afla la carma echipe din 2013.

In aceasta perioada clubul Valerenga a decazut tot mai mult in campionatul norvegian si acum este departe de asteptarile fanilor.  Valerenga nu a obtinut nici o victorie in ultimele 5 etape, iar din deplasarile efectuate in acest campionat au obtinut doar 2 puncte , in timp ce Brann este una dintre cele mai puternice echipe pe teren propriu cu 5 victorii si un rezultat de egalitate, dar este si singura echipa din Norvegia care nu a primit inca gol in meciurile de acasa.

Mai trebuie specificat si faptul ca Brann are cativa jucatori foarte experimentati in lot care au evoluat multe meciuri in prima liga norvegiana, astfel in aceasta partida managerul gazdelor,  Lars Arne Nilsen, se va baza pe atacantii Jakob Orlov si Erik Huseklepp care pot destabiliza apararea adversa.

In ultima confruntare dintre cele doua adversare microbistii au avut parte de un festival de goluri, scorul final a fost de 3-3 insa pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca in acel sezon Brann retrograda in liga secunda iar acum contextul este total diferit.

Avand in vedere toate aspectele expuse anterior putem afirma ca singurul pariu viabil in aceasta partida este o victorie a gazdelor de la Brann, agentiile de pariuri ofera cota 2.00 celor care vor alege acest pronostic, aceasta cota fiind foarte generoasa deoarece Valerenga se afla intr-o perioada nefasta si sunt putine sanse sa obtina un rezultat bun in aceasta intalnire.