Biletul Zilei
Biletul Zilei

Braga vs Rio Ave – Meciul Zilei 29.Decembrie.2016

In aceasta zi pariorii nu au foarte multe meciuri din care isi pot alege pronosticurile insa pot obtine o cota foarte buna din partida dintre Braga si Rio Ave, un meci din Cupa Ligii Portugaliei care va fi analizat in continuarea acestui articol.

Aceasta confruntare va avea loc pe Estadio Municipal de Braga acolo unde gazdele partidei  au obtinut 8 victorii din ultimele 10 meciuri si spera sa obtina inca un succes pentru a mentine increderea echipei. Pentru o formatie ca Braga Cupa Ligii Portugaliei reprezinta o oportunitate foarte buna de a castiga un trofeu deoarece marile cluburi ale Portugaliei, FC Porto, Benfica si Sporting Lisabona nu acorda foarte multa importanta acestei competitii.

Acesta este primul meci din faza grupelor, iar celelalte doua grupari pe care le va intalni Braga sunt Maritimo si Covilha. In mod normal Braga are cele mai multe sanse de a se califica in faza urmatoare, insa pentru a atinge acest obiectiv jucatorii pregatiti de Jorge Simao trebuie sa castige aceasta intalnire.

Braga are o situatie foarte buna si in campionat acolo unde se afla pe pozitia a treia cu 32 de puncte, la 6 puncte diferenta fata de liderul Benfica Lisabona, iar daca se vor mentine pe aceasta pozitie cei de la Braga vor evolua in sezonul urmator in preliminariile UEFA Champions League.

In palmaresul clubului din Braga se afla doar 2 Cupe ale Portugaliei si o Cupa a Ligii, insa in lotul gazdelor de astazi se afla multi fotbalisti talentati care sunt urmariti si de marile cluburi ale Europei. Printre cei mai importanti jucatori din tabara gazdelor ii vom aminti pe Alan, Wilson Eduardo, Ahmed Hassan, Oscar Benitez, Marko Bakic si Emiliano Velazquez, care a fost imprumutat de la Atletico Madrid.

Jucatorii de la Rio Ave nu pot fi comparati cu cei de la Braga, de altfel nici Rio Ave nu a obtinut atat de multe rezultate bune pe plan european. In acest moment Rio Ave se claseaza pe locul 6 in campionat si vor incerca sa se califice in Europa League.

Din cele 43 de partide disputate intre cele doua adversare Braga a castigat 19 meciuri iar cei de la Rio Ave s-au impus doar de 10 ori. Desi in ultimele confruntari directe a existat un scor strans trebuie sa ne asteaptam in aceasta seara la un joc dominat de Braga care va incerca sa obtina victoria. Un succes al gazdelor este cotat de majoritatea caselor de pariuri cu 1.75 si reprezinta cel mai indicat pronostic al zilei deoarece Braga are jucatori mai valorosi si ar trebui sa castige acest meci.