Biletul Zilei
Biletul Zilei

Borussia Monchengladbach vs Frankfurt – Meciul Zilei 28.Octombrie.2016

Frankfurt logoBorussia Monchengladbach logoCampionatul Germaniei ofera multe meciuri atractive in care microbistii se pot bucura de multe goluri, o astfel de partida este cea dintre Borussia Monchengladbach si Frankfurt, doua echipe aflate la mijlocul clasamentului care se lupta pentru un loc in cupele europene.

Acest meci va incepe de la ora 21:30 iar gazdele de la Borussia Monchengladbach sunt favorite la castigarea celor 3 puncte, aceasta victorie fiind foarte necesara pentru moralul jucatorilor antrenati de Andre Schubert. Borussia Monchengladbach este una dintre formatiile germane care evolueaza in UEFA Champions League, o competitie care ii solicita foarte mult pe fotbalistii Borussiei, iar rezultatele din campionat au fost afectate de acest program incarcat. Borussia Monchengladbach se afla in acest moment pe locul 10 cu 11 puncte acumulate si a obtinut un singur succes in ultimele 5 etape de Bundesliga.

Adversara de astazi este Frankfurt, o formatie modesta in acest moment dar care are ambitii foarte mari. In palmaresul clubului se afla un titlu de campioana a Germaniei, 4 Cupe ale Germaniei si o Cupa UEFA cucerita in 1980, un trecut foarte glorios la care fanii celor de la Frankfurt viseaza sa il reinvie. Pentru a ajuta echipa sa se califice in competitiile europene conducerea clubului a adus cativa jucatori de la marile formatiile ale Europei.

Astfel in lotul oaspetilor evolueaza Omar Mascarell si Jesus Vallejo de la Real Madrid, Michael Hector de la Chelsea Londra si Guillermo Varela care a fost imprumutat de la Manchester United. Acesti tineri jucatori nu au o experienta foarte mare dar sunt motivati sa evolueze la potential maxim pentru a reveni in vizorul celor mai importante cluburi din Europa. Cel mai important jucator al oaspetilor ramane Alex Meyer care la varsta de 33 de ani este capitanul echipei si unul dintre cei mai periculosi fotbalisti din formatia antrenata de Niko Kovac.

In ultimele doua intalniri directe Borussia Monchengladbach s-a impus la o diferenta de minim 3 goluri, insa pariorii trebuie sa tina cont si de forma buna a celor de la Frankfurt si de programul incarcat al Borussiei.

Agentiile de pariuri acorda sanse putine celor de la Frankfurt sa castige cele 3 puncte in aceasta seara, pariorii care vor miza pe succesul oaspetilor vor obtine cota 4.50, iar pentru un rezultat de egalitate se acorda cota 3.60. Cel mai probabil Borussia Monchengladbach va castiga acest duel, pronostic cotat cu 1.85, insa pariorii mai pot miza pe varianta de peste 2.5 goluri care este cotata tot cu 1.85 dar poate fi profitabila si in cazul in care Borussia nu se impune  in aceasta confruntare.

Leave a comment