Bohemians vs Bray Wanderers – Pariul Zilei 08.Iulie.2016

Pariorii nu au foarte multe meciuri astazi din care pot obtine cote bune, dar pot obtine un profit bun din meciul dintre Bohemians si Bray Wanderers din prima liga irlandeza, un duel care va fi prefatat in continuarea acestui articol.

Campionatul Irlandei a ajuns la etapa 18 iar oaspetii de la Bray Wanderers inca nu s-au detasat de zona periculoasa a clasanebtului, pana in prezent acestia au obtinut 12 puncte si se afla la egalitate cu Wexford, ocupanta penultimului loc din clasament. De asemenea diferenta de 4 puncte dintre Bray si ultima clasata este nelinistitoare deorece Bray Wanderers are cea mai ineficienta ofensiva din campionat cu doar 11 goluri marcate. Antrenorul oaspetilor, Harry Kenny, se afla de doar 3 saptamani la carma echipei si trebuie sa se confrunte cu o situatie dificila, 4 fundasi din lot fiind accidentati iar alternativele pentru linia de aparare sunt foarte putine.

In tabara gazdelor exista o atmosfera mult mai optimista, cei de la Bohemians au obtinut 3 victori din ultimele 4 meciuri care au urcat echipa pana pe pozitia a saptea a clasamentului. In lotul antrenat de Keith Long exista doar 2 jucatori de orgini straine, insa tunisianul Ayman Ben Mohamed si nigerianul Ismahil Akinade au si cetatenie irlandeza si s-au adaptat perfect in echipa Bohemians, deci formatia gazdelor este foarte omogena.

Bohemians este un club de traditie in fotbalul irlandez, in palmaresul acestora se afla 11 titluri de campioana, 3 Cupe ale Ligii si 7 Cupe ale Irlandei, dar in ultimii ani acestia nu au reusit sa obtina nici o participare in cupele europene. Fanii spera ca in acest sezon Harry Kenny si jucatorii sai sa reuseasca o clasare cat mai buna si sa readuca echipa in Europa League.

Cele doua adversare s-au intalnit in 58 de partide, iar Bohemians a reusit sa se impuna in 37 de meciuri, in timp ce Bray Wanderers a obtinut doar 9 victorii. In cea mai recenta intalnire dintre cele doua formatii Bohemians s-a impus fara probleme in deplasare cu scorul de 2-0, Daniel Byrne si Ayman Ben Mohamed fiind marcatorii celor doua reusite.

Casele de pariuri se asteapta ca acest meci sa fie dominat de Bohemians, din acest motiv pariorii care vor risca pe un succes al oaspetilor vor prmi cota 4.50, mult mai posibil fiind un rezultat de egalitate care este cotat cu 3.50. Pronosticul propus pentru  pariori este o victorie a gazdelor care este cotata cu 1.80, o cota foarte generoasa daca tinem cont de avantajele celor de la Bohemians  in partida de astazi.