Biletul Zilei
Biletul Zilei

Benfica Lisabona vs Pacos de Ferreira – Pariul Zilei 29.Decembrie.2016

Cea mai atractiva partida a zilei va avea loc in aceasta seara de la ora 23:15 pe Estadio da Luz, acolo unde 65000 de spectatori vor veni sa urmareasca duelul dintre Benfica Lisabona, campioana Portugaliei, si Pacos de Ferreira.

Gazdele de la Benfica Lisabona sunt favorite clare in aceasta intalnire din Cupa Ligii Portugaliei, de altfel Benfica este una dintre cele mai puternice echipe din aceasta tara. In visteria clubului se afla 35 de titluri de campioana, 25 de Cupe ale Portugaliei, 7 Cupe ale Ligii, 6 Supercupe ale Portugaliei si 2 trofee UEFA Champions League.

Cu o istorie atat de bogata Benfica Lisabona a devenit unul dintre cele mai iubite cluburi din lume si se lupta in fiecare an pentru titlu de campioana a Portugaliei. In acest moment Benfica se afla pe prima pozitie din campionat cu un avans de 4 puncte fata de marea rivala, FC Porto, insa formatia din capitala Portugaliei nu a mai jucat de 8 zile si antrenorul Rui Vitoria isi poate folosi cei mai importanti jucatori.

Adversara de astazi este o formatie modesta care ocupa doar locul 13 in campionatul portughez si nu poate emite pretenii la castigarea nici unui trofeu in acest sezon. Antrenorul celor de la Pacos de Ferreira este Vasco Seabra, un tehnician tanar de 33 de ani care are la dispozitie un lot de jucatori format in mare parte din portughezi, iar cel mai valoros membru al echipei este atacantul Ricardo Valente imprumutat in acest sezon de la Vitoria Guimaraes.

In tabara gazdelor se afla multi fotbalisti de calitate precum Pizzi, Raul Jimenez, Konstantinos Mitroglou, Victor Lindelof  sau veteranul Luisao. De asemenea Benfica Lisabona trece printr-o perioada foarte buna in care a obtinut 4 victorii consecutive si in care au incasat un singur gol de la rivala concitadina Sporting.

In ultimele 3 confruntari directe Pacos de Ferreira a fost invinsa de fiecare data si au primit de la Benfica Lisabona cate 3 goluri in fiecare meci., iar din cele 35 de intalniri directe Benfica a reusit sa se impuna in 28 de meciuri.

Asadar este putin probabil sa asistam la un rezultat surprinzator in aceasta seara, pariorii care vor miza pe un succes al oaspetilor vor obtine o cota cuprinsa intre 10.50 si 13.00, in timp ce pentru un rezultat de egalitate se acorda cota 5.50. Chiar daca o victorie a gazdelor de la Benfica Lisabona este cotata doar cu 1.25 pariorii pot obtine un profit important din acest pronostic daca este plasata o miza mai consistenta .