Biletul Zilei
Biletul Zilei

Bayern Munchen vs Werder Bremen – Meciul Zilei 12.Martie.2016

bayern munchen logoWerder Bremen logoIn acest articol vom prefata intalnirea dintre Bayern Munchen si Werder Bremen, un meci intre doua cluburi cu traditie in Bundesliga care promit sa ofere un meci spectaculos cu multe goluri de care sa se bucure iubitorii fotbalului german.

Partida va incepe de la ora 19:30 pe Allianz Arena din Munchen, insa acest lucru conteaza mai putin deoarece trupa pregatita de Joseph Guardiola este oricum favorita la victorie, avand in vedere lotul bavarezilor si diferenta din clasament Werder Bremen ar trebui sa reprezinte un adversar usor. Werder Bremen este clasata in acest moment pe pozitia a treisprezecea, cele 27 de puncte acumulate nu le asigura salvarea de la retrogradare deoarece zona periculoasa se afla la doar 3 puncte distanta.

Oaspetii de astazi sunt insa la o mare distanta fata de liderul campionatului, Bayern Munchen se indreapta spre al patrulea titlu consecutiv, formatia bavarezilor are un avans de 5 puncte fata de rivala si principala urmaritoare, Borussia Dortmund. Cele doua cluburi au dominat fotbalul german in ultimii ani, insa nu a fost tot timpul o lupta in doi. Werder Bremen are in palmares 4 titluri de campioana a Germaniei, ultimul dintre ele cucerit in 2004, pe langa acestea se mai adauga 6 Cupe ale Germaniei, o Cupa a Ligii, 3 Supercupe ale Germaniei si un trofeu european cucerit in 1992.

Din pacate pentru Bremen in ultimii ani echipa nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor, din 2010 pana in prezent Werder a reusit sa termine o singura data in primele 10 clasate, luptandu-se mai mult pentru evitarea retrogradarii decat pentru un loc in cupele europene. Aceste performante dezamagitoare se explica si din pricina  despartirii de cei mai valorosi jucatori, din lotul actual cel mai important fotbalist este Claudio Pizarro, veteranul de 37 de ani s-a intors la Werder de la Bayern Munchen si este in acest moment golgheterul verzilor cu 11 reusite.

In ultimele 7 confruntari directe Bayern Munchen s-au impus de fiecare data, mai mult de atat in unele meciuri Werder Bremen a suferit chiar infrangeri rusionoase cum ar fi cea din octombrie 2014 in care au fost umiliti cu 6-0 pe Allianz Arena sau cea din decembrie 2013 in care au fost invinsi pe teren propriu cu incredibilul scor de 7-1.

Asadar nu trebuie sa mai face nici o analiza asupra favoritei, pentru o victorie a gazdelor de la Bayern Munchen casele de pariuri ofera cota 1.15, in timp ce un succes al oaspetilor ar reprezenta o surpriza neasteapta pentru care se va acorda o cota cuprinsa intre 17.00 si 21.00 in functie de agentia unde pariati.