Biletul Zilei
Biletul Zilei

Bastia vs AS Monaco – Pariul Zilei 17.Februarie.2017

Pentru astazi v-am pregatit o partida din campionatul Frantei acolo unde liderul clasamentului, AS Monaco, se va deplasa la Bastia, o echipa modesta care nu ar trebui sa puna foarte multe probleme.

Acest meci se va disputa de la ora 21:45 pe Stade Armand-Cesari, insa acest lucru nu ar trebui sa ii afecteze foarte mult pe cei de la AS Monaco care au obtinut 7 victorii in partidele din deplasare. AS Monaco este formatia cu cele mai multe goluri marcate in Ligue 1, cele 75 de reusite ne demonstreaza faptul ca echipa din principat reprezinta o candidata serioasa in acest sezon pentru titlul de campioana.

In anii precedenti PSG a dominat toate competitiile franceze, insa dupa revenirea celor de la Monaco in primul esalon trupa pregatita de Leonardo Jardim a devenit tot mai puternica.

In ultima etapa AS Monaco a reusit o victorie convingatoare cu scorul de 5-0 in compania celor de la Metz, o adversara care in clasament se afla deasupra celor de la Bastia. Gazdele de astazi au adunat doar 22 de puncte pana in prezent si se afla la egalitate cu ultima clasata, iar increderea jucatorilor este foarte scazuta. Bastia nu a mai obtinut nici o victorie in ultimele 5 etape si au fost eliminati si din Cupa Frantei dupa ce au fost umiliti de PSG cu scorul de 7-0.

La conducerea celor de la Bastia se afla acum Francois Ciccolini, un antrenor fara rezultate notabile care a preluat echipa de la sfarsitul lunii ianuarie, iar in aceasta seara gazdele nu vor putea conta pe Nicolas Saint-Ruf si pe capitanul Yannick Cahuzac, amandoi fiind suspendati dupa ce in etapa trecuta au primit cartonasul rosu.

In formula celor de la AS Monaco vor fi prezenti cei mai importanti jucatori, astfel defensiva celor de la Bastia ar trebui sa il blocheze pe Guido Carrillo, Kylian Mbappe, Valere Germain sau Falcao, acestia fiind cei mai periculosi jucatori din lotul oaspetilor.

In ultima confruntare dintre cele doua echipe fanii s-au bucurat de un meci spectaculos in care Falcao a marcat de doua ori, iar scorul final a fost 5-0 pentru AS Monaco.

Probabil ca nu vom avea o diferenta la fel de mare si in aceasta seara, insa casele de pariuri acorda sansa a doua la victorie gazdelor care sunt cotate cu 6.70. Noi speram ca v-am convins de superioritate celor de la AS Monaco si va recomandam sa mizati pe succesul oaspetilor care este cotat cu 1.50 si poate aduce un profit important daca este mizata o suma mai consistenta.