Biletul Zilei
Biletul Zilei

B93 vs Esbjerg – Pariul Zilei 13.Octombrie.2016

b93-logo esbjerg-logoIn aceasta zi nu sunt foarte multe partide din care pariorii isi pot alege pronosticurile, insa noi am gasit o cota foarte buna in partida dintre B93 si Esbjerg din Cupa Danemarcei, un duel foarte dezechilibrat de care pariorii pot profita.

Aceasta intalnire va incepe de la ora 20:00 pe  Osterbro Stadion din Copenhaga, acolo unde formatia B93 isi disputa meciurile de acasa. Numele complet al clubului este Boldklubben 1893, insa nu este foarte cunoscut pariorilor deoarece evolueaza in liga a treia din Danemarca.

Totusi acest club are un trecut glorios in care se afla in prim-planul fotbalului din Danemarca, in perioada 1845 – 1916 cei de la B93 au reusit sa castige 9 titluri de campioana a Danemarcei, o performanta care ar parea imposibila in acest moment pentru antrenorul Morten Rutkjaer  si jucatorii sai. In parcursul lor din Cupa Danemarcei gazdele de astazi au trecut de Tarnby si Roskilde KFUM’s, formatii care nu se pot compara cu Esbjerg, care este un club de prima liga din Danemarca.

Oaspetii de astazi s-au calificat in aceasta faza dupa ce au invins pe Middelfart cu scorul de 1-0 si pe Flemlose Harby cu scorul de 5-0,  Cupa Danemarcei reprezinta o sansa foarte buna pentru Esbjerg sa obtina o participare in Europa League deoarece in campionat nu au o situatie foarte fericita. Esbjerg se afla in acest moment pe locul 14 din clasament cu 7 puncte acumulate si au mare nevoie de o victorie pentru a-si recapata moralul.

Un succes al celor de la Esbjerg ar fi cel mai previzibil rezultat deoarece oaspetii de astazi au in componenta lotului cativa fotbalisti care au evoluat in cele mai puternice campionate ale lumii. Printre acestia ii vom aminti pe Mads Hvilsom care a fost imprumutat din Germania de la Eintracht Braunschweig, Lasse Mikkelsen care a venit de la PSV sau veteranul Jesper Jorgensen care a mai evoluat in cariera sa la FC Brugge. Totusi probabil ca antrenorul Colin Todd va miza pe tinerii din echipa care sunt mai motivati si vor juca cu mai multa ambitie.

Ultima confruntare directa a avut loc in 2001 si a fost castigata de Esbjerg cu scorul de 2-0, insa pariorii trebuie sa tina cont ca in acel moment B93 si Esbjerg se aflau in aceasi divizie, iar acum exista o diferenta foarte mare.

Aceasta diverenta este reprezentata si in cotele pe care le ofera agentiile de pariuri, pentru victoria oaspetilor se acorda cota 1.30, insa noi va recomandam sa mizati pe varianta pauza/final a succesului lui Esbjerg, acest pronostic fiind cotat cu 1.85 de majoritatea agentiilor de pariuri.