Biletul Zilei
Biletul Zilei

Austria vs Ungaria – Pariul Zilei 14.Iunie.2016

austria logoungaria logoPrimul meci de astazi de la Campionatul European aduce in atentia pariorilor un duel din care pot obtine un pronostic foarte profitabil. Austria va intalni de la ora 19:00 pe Ungaria, doua nationale care nu au obtinut foarte multe performante pana acum  dar care vor juca in acest meci cu multa ardoare pentru a obtine primele puncte de la acest turneu.

Austria si Ungaria sunt doua tari vecine care au avut un trecut istoric comun, insa in aceasta seara cele doua nationale vor fi rivale, miza jocului fiind foarte importanta deoarece Austria si Ungaria fac parte dintr-o grupa dificila din care mai fac parte Portugalia si Islanda. Portughezii sunt favoritii principali la castigarea acestei grupe, dar si celelalte echipe au sanse reale de a obtine calificarea in urmatoarea faza.

Echipa Ungariei este mult mai cunoscuta microbistilor romani deoarece au evoluat impotriva Romaniei in campania de calificare, maghiarii au terminat pe locul 3 din grupa si au obtinut participarea la Euro dupa ce au eliminat pe norvegieni la baraj. Ungaria nu este o echipa foarte spectaculoasa, acestia se bazeaza pe forta fizica si pe fazele fixe, cei mai importanti jucatori din echipa maghiarilor fiind Adam Szalai si Balazs Dzsudzsak, doi fotbalisti care au pus probleme si defensivei romane.

Adversara de astazi a Ungariei a avut un parcurs excelent in campania de calificare, austriecii nu au avut nevoie de baraj deoarece au castigat grupa de preliminarii din care faceau parte fara a pierde nici un meci. Cele mai puternice adversare ale austriecilor au fost Rusia si Suedia, formatii care sunt superioare Ungariei si care au fost invinse de Austria. Selectionerul Marcel Koller a format la selectionata Austriei un nucleu foarte puternic de jucatori, majoritatea dintre ei evoluand in campionatul Germaniei, ceea ce inseamna ca nationala austriaca este foarte omogena. Cei mai cunoscuti fotbalisti ai Austriei sunt David Alaba, Marko Arnautovic, Martin Harnik si Christian Fuchs.

Cele doua selectionate au o traditie foarte indelungata in fotbalul international, prima confruntare directa a avut loc in 1934 si a fost castigata de austrieci cu scorul de 2-1. De atunci Austria nu a mai obtinut nici o victorie in fata Ungariei care s-a impus in cel mai recent meci disputat in 2006 tot cu scorul de 2-1.

Aceste rezultate sunt importante doar din punct de vedere statistic deoarece formatia actuala a Austriei este mai puternica decat Ungaria si ar trebui sa se impuna in aceasta seara. Pentru pariorii care vor alege acest pronostic casele de pariuri acorda cota 1.70, acesta este si pariul pe care noi il propunem  chiar daca diferenta de scor nu va fi foarte mare.