Biletul Zilei
Biletul Zilei

ASU Politehnica Timisoara vs Metalul Resita – Meciul Zilei 03.Septembrie.2016

ASU Politehnica Timisoara logo Metalul Resita logoIubitorii fotbalului din Romania vor avea prilejul sa urmareasca incepand cu ora 18:00 o partida foarte interesanta intre ASU Politehnica Timisoara si Metalul Resita, doua formatii care nu au obtinut pana acum nici o victorie dar promit sa ne ofere un meci frumos.

Aceasta intalnire va avea loc pe Dan Paltinisanu si ar trebui sa ne asteptam la o asistenta numeroasa deoarece aceasta este prima sansa reala pentru cei de la ASU Politehnica Timisoara sa obtina prima victorie din Liga a doua. Pana acum timisorenii au intalnit echipe superioare care aveau mai multa experienta si jucatori mai valorosi, insa Metalul Resita nu este o adversara care sa poata emite foarte multe pretentii.

Cele doua formatii se afla in acest moment in zona periculoasa a clasamentului, gazdele partidei au obtinut un singur punct in deplasarea de la CSM Ramnicu Valcea, in timp ce Metalul Resita a fost invinsa in toate etapele disputate pana astazi. Mai mult decat atat oaspetii partidei nu au reusit inca sa marcheze nici un gol, iar multi specialisti se asteapta la inca un sezon dezamagitor facut de formatia din Resita. Anul trecut Metalul Resita a terminat pe ultima pozitie din Seria a doua si ar fi trebuit sa retrogradeze, insa numeroasele retrageri din randul cluburilor din esalonul secund si schimbarile de sistem au oferit inca o sansa celor din Resita sa evolueze in Liga a doua.

Gazdele de la ASU Politehnica se bucura de o mare simpatie din partea suporterilor din Timisoara, formatia a promovat treptat din Liga a cincea pana in esalonul secund iar acum antrenorul Sorin Brindescu spera sa ofere fanilor primul succes din acest sezon. In partidele anterioare cele mai mari probleme ale timisorenilor au fost in defensiva, dar in confruntare de astazi gruparea de pe Bega va evolua mai mult in ofenisva deoarece adversara de astazi are un moral scazut.  Cel mai periculos jucator al gazdelor este Stefan Blanaru, atacantul de 27 de ani care a venit in aceasta vara de la Milenium Giarmata fiind principalul marcator in etapele anterioare.

ASU Politehnica Timisoara si Metalul Resita nu s-au intalnit niciodata pana acum insa ne asteptam la o prima repriza echlibrata, iar dupa pauza anticipam o parte secunda dominata de gazde care ar trebui sa castige aceasta partida. Pentru o victorie a alb-violetilor in acest derby al Banatului se ofera o cota cuprinsa intre 1.80 si 2.00, in functie de agentia unde pariati, acesta fiind si cel mai indicat pronostic daca ne reamintim de perioada nefasta prin care trece echipa din Resita.