Biletul Zilei
Biletul Zilei

ASA Targu Mures vs ACS Poli Timisoara – Meciul Zilei 10.Februarie.2017

Lupta pentru evitarea retrogradarii devine tot mai interesanta in Liga I, iar in acest articol vom prefata meciul dintre ultimele doua formatii din clasament, ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara.

Cele doua echipe au cate 9 puncte in acest moment, insa ACS Poli Timisoara are un golaveraj superior si se afla pe locul 13, la o diferenta de 10 puncte fata de Pandurii Targu-Jiu, prima formatie aflata deasupra liniei de retrogradare.

Acest meci se va disputa pe terenul celor de la ASA Targu Mures, insa formatia timisoareana spera sa obtina cele 3 puncte care ii vor ajuta sa se indeparteze de ultima pozitie din clasament. La inceputul acestui sezon alb-violetii au fost sanctionati cu 14 puncte si putini specialisti se asteptau ca ACS Poli Timisoara sa aiba forta sa revina si sa obtina atat de multe puncte.

Si ASA Targu Mures a fost penalizata cu 9 puncte, insa formatia ardeleana a suferit si multe infrangeri dezamagitoare care au dus echipa pe ultima pozitie din clasament. Mai mult decat atat, cei de la ASA targu-Mures au incasat pana acum 35 de goluri si au cea mai ineficienta aparare din Liga I, iar in ultimele 5 etape ardelenii au reusit o singura victorie.

Va amintim ca dupa terminarea sezonului normal punctele echipelor se vor injumatati, iar ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara vor evolua in Grupa de retrogradare a Ligii I. Clubul timisorean a avut probleme serioase si in sezonul precedent, insa datorita situatiei financiare a celor de la Rapid Bucuresti formatia banateana a ramas in primul esalon fotbalsitic din Romania.

Echipa gazdelor este acum antrenata de Ilie Stan, iar cei mai cunoscuti jucatori din lot sunt Banel Nicolita, Emil Dica, Viorel Ferfelea, Marius Constantin si capitanul Gabriel Muresan. In tabara oaspetilor se remarca Andrei Artean,  Catalin Doman, Cristian Barbut si capitanul Marius Coritoru, insa antrenorul Ionut Popa se bazeaza foarte mult pe unitatea echipei si pe dorinta jucatorilor de a castiga.

In turul campionatului ASA Targu Mures s-a impus pe Dan Paltinisanu cu scorul de 1-0, insa timisorenii au reusit sa se revanseze in Cupa Ligii atunci cand au eliminat formatia ardeleana dupa o vicotrie cu 4-2 la Targu Mures.

Agentiile de pariuri se asteapta la un meci foarte echilibrat si tensionat, cei care vor miza pe un succes al gazdelor vor obtine cota 3.10, iar pentru un rezultat de egalitate se acorda cota 3.10. Noi va propunem sa mizati pe o victorie a timisorenilor cotata cu 2.30 deoarece jucatorii oaspetilor au moral mai bun si pot castiga cele 3 puncte.