Biletul Zilei
Biletul Zilei

Anglia vs Tara Galilor – Meciul Zilei 16.Iunie.2016

tara galilor logoanglia logoCea mai interesanta partida de astazi de la Euro este Anglia contra Tara Galilor, un duel intre doua nationale britanice care poate stabili prima echipa din grupa calificata in faza urmatoare.

Meciul va incepe de la ora 16:00 pe Stade Bollaert-Delelis din Lens si va fi condus de arbitrul german Felix Brych, asadar trebuie sa ne asteptam la o partida in care va exista multa implicare fizica si care ar trebui sa ne aminteasca de derbiurile din Premier League. Tara Galilor a inceput cu dreptul acest turneu final, victoria obtinuta in fata Slovaciei le ofera fotbalistilor antrenati de Chris Coleman un moral foarte bun dar si sansa de a acumula 6 puncte si de a deveni prima formatie din gurpa care este sigura de calificarea in faza urmatoare.

Confruntarea impotriva Angliei va fi mult mai dificila pentru galezi deoarece englezii au obtinut doar un rezultat de egalitate in meciul contra Rusiei si au mare nevoie de o victorie in aceasta seara. Nici un rezultat de egalitate obtinut de englezi nu ar afecta foarte mult sansele de a merge mai departe deoarece in ultimul meci din grupa vor intalni Slovacia, un adversar pe care englezii ar trebui sa il invinga fara probleme.

Totusi fanii englezi vor fi foarte dezamagiti daca fotbalistii pregatiti de Roy Hodgson nu vor invinge Tara Galilor care reprezinta o rivala istorica pentru Anglia. De asemenea mai trebuie mentinonat faptul ca este posibil sa vedem multe cartonase acordate in aceasta intalnire, orgoliile puse in joc si intrarile dure ale fotbalistilor obisnuiti cu stilul din Premier League il vor forta pe arbitru sa acorde multe avertismente.

Chiar daca filosofia nationalei galeze este una britanica, iar majoritate fotbalistilor evolueaza in Anglia, cel mai periculos jucator din formula de astazi este Gareth Bale, fotbalistul celor de la Real Madrid si-a demonstrat valoarea si in partida precedenta cand a inscris un gol fenomenal dintr-o lovitura libera. Cu toate acestea Anglia are un lot superior calitativ si ar trebui sa obtina victoria la fel cum a facut-o in 9 din cele 10 confruntari directe cu Tara Galilor care nu a inregistrat nici o vctorie impotriva Angliei.

Selectionata engleza a fost considerata tot timpul cea mai puternica echipa din spatiul britanic, acest lucru este valabil si astazi cand agentiile de pariuri ofera cota 7.00 pariorilor care se vor risca pe o victoire a Tarii Galilor. Favorita caselor de pariuri la victorie este Anglia care este cotata cu 1.50, acest pronostic fiind cea mai sigura alegere pentru pariori in acest derby al fotbalului britanic.