Biletul Zilei
Biletul Zilei

Algeria U23 vs Portugalia U23 – Pariul Zilei 10.August.2016

portugalia logoAlgeria logoIn acest articol vom prefata confruntarea dintre selectionatele Under23 ale Algeriei si ale Portugaliei, doua formatii care nu sunt foarte cunoscute publicului larg deoarece aceste reprezentative se formeaza doar pentru Jocurile Olimpice. Din aceasta partida pariorii pot obtine un pronostic foarte bun deoarece Portugalia are cele mai multe sanse la victorie, iar in continuare va vom prezenta principalele avantaje ale portughezilor.

Selctionata Portugaliei este antrenata de Rui Jorge care a obtinut pana acum rezultate foarte bune, portughezii avand deja calificarea in urmatorul tur asigurata dupa ce au castigat impotriva celor din Honduras si Argentina. Astfel Portugalia isi continua seria victoriilor dupa ce au obtinut 4 succese consecutive la Turneul de Tineret de la Toulon. Portugalia este o prezenta obisnuite la Jocurile Olimpice dar nu au reusit pana acum nici o performanta notabila, calificarea in sferturile competitiei din acest an ar putea reprezenta o sansa importanta ca selectionata olimpica a Portugaliei sa castige o medalie.

De partea cealalta Algeria nu a participat la multe turnee importante si nu are o traditie la Jocurile Olimpice, majoritatea fotbalistilor din lotul algerian sunt convocati din campionatul intern, USM Alger fiind clubul cu cei mai multi jucatori convocati la aceasta Olimpiada. Algerienii au demonstrat pana acum ca nu au o aparare foarte organizata, desi au marcat 3 goluri  in meciurile anterioare africanii au incasat 5 goluri de la Argentina si Honduras, iar moralul tinerilor algerieni este foarte scazut in acest moment.

Un alt avanataj al portughezilor il constituie publicul din tribune, in Brazilia sunt foarte multi vorbitori de limba portugheza iar jocul nationalei Braziliei se aseamana foarte mult cu cel al Portugaliei. Asadar majoritatea spectatorilor prezenti la acest meci vor sustine reprezentativa Portugaliei care poate oferi un spectacol fotbalistic. Trebuie sa mai amintim si de superioritatea jucatorilor portughezi, in lotul pregatiti de Rui Jorge se remarca Ricardo Esgaio de la Sporting Lisabona, Tiago Ilori de la FC Liverpool si Goncalo Mendes  Paciencia de la FC Porto.

Cea mai recenta partida a reprezentativei Under 23 a Portugaliei impotriva unei echipe africane a avut loc in luna mai, atunci cand portughezii s-au impus cu scorul de 2-0 in fata selectionatei din Guinea la Festivalul de Tineret de la Toulon.

Asadar sansele ca algerienii sa obtina prima victorie de la Olimpiada sunt foarte mici, casele de pariuri oferind cota 4.00 celor care vor risca pe un succes al africanilor. Chiar daca Portugalia este calificata si jucatorii nu mai aceasi motivatie ca in meciurile precedente, cel mai indicat pronostic ramane o victorie a tinerilor portughezi care este cotata cu 1.90 de majoritatea agentiilor de pariuri.