Biletul Zilei
Biletul Zilei

ACS Poli Timisoara vs Pandurii Targu-Jiu – Pariul Zilei 07.August.2016

acs poli timisoara logopandurii logoIn ultima partida din aceasta etapa de Liga I Pandurii Targu-Jiu se va deplasa pe Dan Paltinisanu pentru a intalni echipa gazda, ACS Poli Timisoara, o formatie care nu are prea multe sanse la victorie in aceasta partida, iar in continuare articolului vom expune principalele avantaje de care se bucura Pandurii Targu-Jiu.

In primul rand ACS Poli Timisoara nu are un moral tocmai bun, clubul a primit cu putin timp in urma vestea ca va evolua in Liga I, iar unii jucatori nu au fost pregatiti pestru astfel de adversari. Va amintim ca ACS Poli Timisoara a retrogradat sezonul precedent dar din cauza unor probleme financiare ale celor de la Rapid Bucuresti, federeatia a deci ca ACS Poli Timisoara sa evolueze in prima liga cu o sanctiune de 14 puncte. In primul meci din acest campionat banatenii au fost invinsi in Stefan cel Mare cu scorul de 2-1 de Dinamo Bucuresti, iar in acest moment ocupa ultima pozitie din clasament cu sanse foarte mici de a scapa de retrogradare.

Pandurii Targu-Jiu nu se vor simti ca o echipa care evolueaza in deplasare deoarece majoritatea suporterilor timisoreni nu mai sustin pe ACS Poli Timisoara, deci aportul publicului nu va conta foarte mult in aceasta partida. De asemenea Pandurii Targu-Jiu  au fost eliminati din Europa League si se pot concentra doar pe meciurile din Liga I, acolo unde au obtinut deja o victorie cu CSU Craiova si un rezultat de egalitate in fata campioanei en-titre, Astra Giurgiu.

De altfel Pandurii Targu-Jiu este o candidata la cupele eurpene, chiar daca a fost schimbat antrenorul si au avut loc foarte multe transferuri, echipa oltenilor inca isi pastreaza calitatea pe care cau avut-o sezonul precedent cand au terminat pe pozitia a treia din Liga I. Din lotul actual cei mai importanti jucatori sunt Lucian Sanmartean, Christian Obodo, Dan Nistor, Ovidiu Herea si George Tucudean.

In partidele directe din sezonul precedent Pandurii Targu-Jiu s-a impus in ambele intalniri, ceea ce ne demonstreaza ca intre cele doua adversare exista o diferenta semnificativa.

Agentiile de pariuri au tinut cont de faptul ca ACS Poli Timisoara va evolua pe teren propriu si ofera cota 4.35 pentru pariorii care se vor risca pe un succes al banatenilor, mult mai posibil fiind un rezultat de egalitate care este cotat cu 3.40. Speram ca avantajele prezentate in acest articol sa fie destul de puternice pentru a va convinge de faptul ca o victorie a oaspetilor cotata cu 1.85 este cel mai indicat pronostic pe care il puteti alege astazi.