Biletul Zilei
Biletul Zilei

ACS Poli Timisoara vs FC Botosani – Pariul Zilei 01.Mai.2017

In aceasta zi de luni nu se desfasoara foarte multe meciuri insa pariorii isi pot indrepta atentia catre partida dintre ACS Poli Timisoara si FC Botosani, doua formatii care se afla in Grupa de retrogradre si care va pot oferi un pronostic avantajos.

Acest meci va incepe de la ora 17:30 pe Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara si acest aspect poate reprezenta un avantaj pentru ACS Poli. Formatia banateata trece printr-o perioada foarte buna, chiar daca au fost invinsi de Astra Giurgiu in Cupa Romaniei, jucatorii antrenati de Ionut Popa sunt neinvinsi in ultimele 4 etape si au sanse mari sa evite retrogradarea.

La inceputul acestui sezon formatia banateana a inceput cu o sanctiune de 14 puncte, insa experienta si tacticile antrenorului Ionut Popa i–au adus pe timisoreni deasupra liniei de retrogradare, inaintea acestei etape ACS Poli Timisoara se clasa pe pozitia a cincea cu 21 de puncte. Adversara de astazi a banatenilor se afla pe locul 3 in Grupa de retrogradare, iar cu cele 25 de puncte acumulate FC Botosani poate sa evolueze fara presiune pe acest final de sezon.

Si anul trecut cele doua grupari s-au aflat in aceasi postura, dar ACS Poli Timisoara a retrogradat si s-a intors in Liga I dupa ce Rapid Bucuresti a fost exclusa din cauza problemelor financiare. Multi dintre fotbalistii care au evoluat pentru ACS Poli sezonul trecut joaca acum pentru alte formatii, iar din lotul actual se remarca   Cristian Barbut, Marius Croitoru, Cristian Scutaru si Alexandru Popovici.

De partea cealalta tehnicianul Leontin Grozavu mizeaza pe acelasi grup de fotbalisti care au evoluat si anul trecut pentru FC Botosani, printre acestia cei mai importanti sunt Gabriel Vasvari, Nicolae Musat, Andrei Miron si Andrei Patache. In atacul oaspetilor poate evolua si Robert Elek, un fotbalist de 28 de ani care a evoluat pentru ACS Poli Timisoara sezonul trecut.

In 2017 cele doua formatii s-au intalnit o singura data iar acea partida a fost castigata de timisoreni, dar in 2016 toate cele 4 meciuri directe au fost castigate de botosaneni care pornesc cu prima sansa la victorie in duelul de astazi.
Casele de pariuri acorda cota 2.55 celor care vor miza pe un succes al moldovenilor, in timp ce o victorie a gazdelor este cotata cu 3.00.

Nu este exclus nici un rezultat de egalitate deoare este un o diferenta mica intre cele doua adversare, insa noi va recomandam sa mizati pe optiunea de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.55 si poate reprezenta un rezultat echitabil pentru ambele formatii.