AC Milan vs Lazio Roma – Meciul Zilei 20.Septembrie.2016

ac milanas roma logoLa mijlocul acestei saptamani va avea loc a cincea runda din campionatul italian, iar prima partida din aceasta etapa intermediara se va disputa intre AC Milan si Lazio Roma, doua formatii foarte echilibrate care se lupta pentru un loc in cupele europene.

Gazdele acestei partidei sunt milanezii care au suferit deja o infrangere pe teren propriu, in etapa precedenta Udinese reusea o victorie surprinzatoare pe San Siro, iar Lazio Roma are calitatea necesara pentru a castiga cele trei puncte din aceasta deplasare.  In acest moment trupa milaneza se afla pe locul 10 cu 6 puncte, iar Lazio Roma ocupa pozitia a patra cu 7 puncte, singura infrangere suferita de oaspetii de astazi fiind cauzata de campioana Juventus Torino.

Cele doua formatii sunt printre cele mai cunoscute din Italia, chiar daca Lazio Roma nu a castgat nici un trofeu de UEFA Champions League, acest club ramane foarte iubit de multi microbisti.  Cel mai recent succes al gruparii din capitala Italiei a fost inregistrat in 2013 atunci cand Lazio a castigat a sasea Cupa a Italiei.

Chiar daca in ultimele sezoane Lazio a reusit sa se claseze peste diavolii milanezi in campionat, clubul roman nu se poate compara ca notorietate cu AC Milan care are o istorie foarte indelungata si mai multe trofee europene decat orice club italian. Totusi in aceasta seara Lazio are o sansa foarte buna de a castiga cele 3 puncte deoarece in tabara milanezilor vor lipsi mai multi jucatori importanti care sunt accidentati.

Antrenorul celor de la AC Milan, Vicenzo Montella, va trebui sa apeleze la solutiile de rezerva pentru a-i inlocui pe Andrea Bertolacci, Ignazio Abate sau Mati Fernandez. In acest timp Lazio Roma nu poate conta pe capitanul Lucas Biglia, dar lotul oaspetilor este destul de valoros pentru a obtine un rezultat bun si fara mijlocasul argentinian de 30 de ani.

In ultimii ani au existat intalniri foarte stranse intre cele doua adversare, dar in perioada 1998 – 2012 Lazio Roma nu a reusit nici o victorie impotriva celor de la AC Milan in meciurile din campionat, in aceasta perioada in trupa milaneza au existat jucatori foarte buni care au contribuit la cele mai importante performante ale clubului.

Casele de pariuri acorda prima sansa la victorie milanezilor care au avantajul terenului propriu, cota pentru un succes al jucatorilor pregatiti de Vicenzo Montella este 2.20, in timp ce o victorie a oaspetilor va fi cotata cu 3.50.  In aceste conditii cel mai recomandat pronostic pentru pariori pare a fi varianta de sansa dubla X2  care este cotata cu 1.65 si asigura profitul si in cazul unui rezultat de egalitate.